l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Vr: 8:30 - 20:30 & Za: 8:30 - 12:30
0172-785578 info@depees-specialist.nl
2411 CX Bodegraven

De Pees Specialist praktijk voor peesklachten en fysiotherapie in Bodegraven

Laat chronische pijn aan uw achillespees behandelen

De achillespees zorgt ervoor dat energie van de kuitspier wordt overgebracht op de hiel zodat de voet kan strekken. Dit is belangrijk voor bijvoorbeeld lopen, springen en staan.

De pees kan meer dan 1000 kilogram dragen maar heeft op zijn tijd rust en herstel nodig. Als deze rust en herstel niet op tijd komen, kunnen er microscopisch kleine scheurtjes (degeneratie) ontstaan waardoor de kwaliteit en draagkracht van de pees minder worden. Als het lichaam deze ‘beschadiging’ herkent zal het op die locatie proberen de achillespees te beschermen middels pijn en zwelling (denk aan een dik ei op de enkel na verzwikking). Middels het aantrekken van vocht en de ingroei van bloedvaatjes en zenuwen probeert het lichaam de plek te herstellen.

Laat pijn aan uw achillespees behandelen door De Pees Specialist, uw fysio in Bodegraven voor klachten aan pezen en spieren. Herstel alleen door rust werkt in veel gevallen niet en er blijft een dikke pijnlijke bult op de achillespees over.

Achillespees ontsteking is een vervelende blessure waar De Pees Specialist u van af kan helpen met de juiste fysio behandeling.

Afspraak maken voor behandeling

Een afspraak maken voor het stellen van een diagnose en een mogelijk behandelplan kan via onze website.