l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Vr: 8:30 - 20:30 & Za: 8:30 - 12:30
0172-785578 info@depees-specialist.nl
2411 CX Bodegraven

Fysio De Kuil

Een nieuwe naam voor fysiotherapie in Bodegraven

Per 1 maart vestigt Fysio De Kuil zich in Sportcentrum De Kuil

Fysio De Kuil is onze nieuwe locatie voor fysiotherapie en hydrotherapie in Bodegraven. Het doel van de behandelingen is mensen pijnvrij te laten bewegen door pijn en peesklachten effectief te behandelen.

Hydrotherapie is een nieuwe behandelmethode die wij aanbieden en kunt u zien als fysiotherapie in het water. Doordat Fysio De Kuil onder één dak met Sportcentrum De Kuil zit, kunnen wij gebruik maken van het verwarmde zwembad.

Extra faciliteiten onder één dak

Fysiobehandelingen bij Fysio De Kuil worden uitgevoerd door een erkend fysiotherapeut, tevens eigenaar van De Pees Specialist in Bodegraven. De praktijk aan de Brugstraat verhuist per 1 maart het compleet vernieuwde sportcomplex Sportcentrum De Kuil. Deze nieuwe locatie biedt extra faciliteiten doordat wij als fysiopraktijk gebruik mogen maken van het zwembad, waardoor wij nu ook hydrotherapie kunnen aanbieden. Hydrotherapie is een zeer effectieve behandeling in verwarmd water tijdens een revalidatietraject en voor mensen met reumatische klachten.

Wij werken samen met Sportcentrum De Kuil

Met hydrotherapie als waardevolle aanvulling in ons dienstenpakket is Fysio De Kuil een veelzijdig praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven. Onze nieuwe locatie in Sportcentrum De Kuil biedt nog meer voordelen, zoals een makkelijk toegankelijke entree voor rolstoel en scootmobiel. Dichtbij de entree vindt u een ruime parkeergelegenheid met plaatsen voor mindervaliden.

Welkom bij Fysio De Kuil

Fysio De Kuil bevindt zich aan Sportlaan 1a in Bodegraven. Wij zijn bereikbaar via de entree van Sportcentrum De Kuil, zichtbaar vanaf de Sportlaan. Als u de hoofdentree doorgaat vindt u aan uw rechterhand de deur van onze fysiopraktijk.