l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Vr: 8:30 - 20:30 & Za: 8:30 - 12:30
0172-645110 info@depees-specialist.nl
2411 BN Bodegraven

Fysiotherapie Bodegraven

Praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven, maak kennis met De Pees Specialist

De Pees Specialist is een fysiotherapeut in Bodegraven gespecialiseerd in peesklachten, zoals hielspoor en pijn aan de achillespees.

De Pees Specialist helpt u van uw pijnklachten af met specifieke behandelingen in de fysiopraktijk in Bodegraven. Sommige patiënten zijn binnen enkele behandelingen van hun pijnklachten af, een enkeling blijft voor een langere periode onder behandeling. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij chronische pijnklachten waar men al een langere tijd mee loopt.

Het doel van de Pees Specialist is om u pijnvrij te laten bewegen en u van vervelende pijnklachten af te helpen.

Dit kan de Pees Specialist voor u betekenen

De Peesspecialist behandelt heel veel verschillende mensen met pijnklachten. Geen mens is hetzelfde en toch lijken veel pijnklachten door overbelasting of chronische pijnen op elkaar. Dan nog is het ontzettend belangrijk dat er gekeken wordt naar een situatie op zich en dat een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Dat is de kracht van de Peesspecialist: een persoonlijke benadering, goed luisteren naar u als patiënt en aan de slag gaan met een gerichte behandeling.

De Peesspecialist, uw praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven, behandelt heel veel patiënten met uiteenlopende pijnklachten. Geen mens is hetzelfde en toch lijken veel pijnklachten door overbelasting of chronische pijnen op elkaar. Dan nog is het ontzettend belangrijk dat er gekeken wordt naar een situatie op zich en dat een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld.

Dat is de kracht van de Peesspecialist: een persoonlijke benadering, goed luisteren naar u als patiënt en aan de slag gaan met een gerichte behandeling.

Aandoeningen:

  • Schouderklachten
  • Tenniselleboog
  • Lage rugklachten
  • Heupklachten
  • Knieklachten
  • Enkelklachten
  • Achillespeesklachten
  • Hielspoor

Meer info over de behandeling van uw pijnklachten.