l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Vr: 8:30 - 20:30 & Za: 8:30 - 12:30
0172-785578 info@depees-specialist.nl
2411 CX Bodegraven

Fysiotherapie Bodegraven

De Pees Specialist is uw praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven

Zocht u op fysiotherapie Bodegraven en wilt u zich snel en efficiënt laten behandelen aan chronische pijn of een peesklacht? Maak dan via deze website een afspraak bij De Pees Specialist, gediplomeerd fysiotherapeut in Bodegraven en gespecialiseerd in peesklachten als hielspoor en pijn aan de achillespees.

Behandeling chronische pijn en peesklachten

De Pees Specialist helpt u van uw pijnklachten af met specifieke behandelingen in de fysiopraktijk in Bodegraven. Sommige patiënten zijn binnen enkele behandelingen van hun pijnklachten af, een enkeling blijft voor een langere periode onder behandeling. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij chronische pijnklachten waar men al een langere tijd mee loopt.

Het doel van de Pees Specialist is om u pijnvrij te laten bewegen en u van vervelende pijnklachten af te helpen.

Dit kan de Pees Specialist voor u betekenen

De Pees Specialist behandelt heel veel mensen met uiteenlopende pijnklachten. Geen mens is hetzelfde en toch lijken veel pijnklachten door overbelasting of chronische pijnen op elkaar. Dan nog is het ontzettend belangrijk dat er gekeken wordt naar uw specifieke situatie en dat er een persoonlijk behandelplan voor u wordt opgesteld.

Dat is de kracht van de Pees Specialist: een persoonlijke benadering, goed luisteren naar u als patiënt en aan de slag gaan met een gerichte behandeling.

De Pees Specialist is uw praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven.

Aandoeningen die De Pees Specialist behandelt:

Meer informatie over de behandeling van uw chronische pijn en peesklachten door De Pees Specialist praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven. Of maak online een afspraak voor een intake of een behandeling.

Volg de Pees Specialist Bodegraven ook op Facebook