l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Vr: 8:30 - 20:30 & Za: 8:30 - 12:30
0172-785578 info@depees-specialist.nl
2411 CX Bodegraven

Pijnvrij met effectieve Shockwave Therapie behandeling

Shockwave Therapie bij behandeling pijn en peesklachten door De Pees Specialist

Eén van onze zeer effectieve behandeling bij pijnklachten aan pezen en spieren is Shockwave Therapie. Door de behandeling met Shockwave Therapie van De Pees Specialist kunnen (vaak chronische) pijnklachten voorgoed verholpen worden. Zelfs verkalkingen verdwijnen na enkele behandelingen van slechts 5-10 minuten.

Sinds enkele jaren wordt Shockwave Therapie door fysiotherapeuten toegepast. Ook bij De Pees Specialist, uw praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven, kunt u terecht voor Shockwave Therapie. Zo vertelt fysiotherapeut Evers, tevens secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Musculoskeletale Shockwave Therapie (NVMST), over de inmidels bewezen werking van Shockwave Therapie

Diagnose voor Shockwave Therapie

Allereerst voert uw fysiotherapeut de Pees Specialist een onderzoek uit en stelt daarna de diagnose voor Shockwave Therapie. Het pijngebied wordt gelokaliseerd en de bron van de pijn wordt achterhaald. De uitkomst bepaalt of u in aanmerking komt voor behandeling met Shockwave Therapie. 

Shockwave behandeling

Bij een Shockwave behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale apparatuur, een behandelkop. Door middel van drukgolven wordt de oorzaak van de pijnklacht in het lichaam bij de wortel aangepakt. De behandelkop wordt direct op de pijnlijke plek toegepast en geeft krachtige trillingen die het lichaam tot genezing aanzetten. De trillingen tijdens de Shockwave Therapie activeren de eigen genezingskracht van uw lichaam.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen voor Shockwave Therapie is per persoon verschillend. Onze ervaring is dat patiënten in gemiddeld vijf behandelingen al van de ergste pijnklachten af zijn. Een Shockwave behandeling kan gevoelig zijn, maar kan zonder verdoving plaatsvinden. 

Blijf niet langer met pijnklachten rondlopen. Vraag de Pees Specialist naar een effectieve behandeling voor uw klachten bij overbelasting of ontsteking aan pees of spier.

» extra info over Shockwave Therapie

Afspraak maken

Vrijblijvend kunt u contact opnemen met De Pees Specialist, uw fysiotherapeut in Bodegraven die gespecialiseerd is in peesklachten, pijn bij overbelasting en ontsteking van pezen en spieren.

Meer informatie over de behandeling van uw chronische pijn en peesklachten door De Pees Specialist praktijk voor fysiotherapie in Bodegraven. Of maak online een afspraak voor een intake of een behandeling.

 

“Internationaal onderzoek toont aan dat deze nieuwe Shockwave therapie effectief is voor klachten die met andere therapieën soms moeilijk behandelbaar zijn. Deze onderzoeksresultaten komen overeen met de ruime ervaring die in Nederland reeds is opgedaan in de fysiotherapiepraktijken van onze leden. Vaak zijn patiënten met chronische klachten al met medicatie of fysiotherapie behandeld, zonder tijdelijk of blijvend succes. Shockwave therapie verhoogt de genezingskans tot maar liefst 85%. Uitzonderlijk hoog.” – fysiotherapeut Evers