l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Vr: 8:30 - 20:30 & Za: 8:30 - 12:30
0172-785578 info@depees-specialist.nl
2411 CX Bodegraven

Vergoeding zorgverzekering fysio behandelingen

Bent u aanvullend verzekerd? Dan worden uw behandelingen voor fysiotherapie in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar.

Fysiotherapie De Pees Specialist in Bodegraven heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract gesloten en daardoor kunnen uw fysio behandelingen vergoed worden. Informeer altijd eerst bij uw zorgverzekeraar of raadpleeg uw polis om te zien of u verzekerd bent voor fysiotherapie behandelingen. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft met fysiotherapie, zijn er in de meeste gevallen geen extra kosten verbonden aan de algemene fysio behandelingen door De Pees Specialist en zullen deze worden vergoed door uw zorgverzekeraar.

Wijziging zorgverzekering fysio vanaf 2023

Vanaf 2023 wordt bij de verzekerden van Zorg en Zekerheid, ASR/Ditzo en Caresq mogelijk een extra tarief gehanteerd voor uw behandelingen fysiotherapie. Genoemde zorgverzekeraars voldoen niet aan onze kwaliteitscriteria of bieden een dusdanig laag tarief dat wij niet meer de kwaliteit kunnen garanderen die u van ons mag verwachten. Uiteraard is iedereen welkom in onze praktijk voor peesklachten in Bodegraven. Op deze website vindt u onze tarieven. Als u verzekerd bent bij één van bovenstaande zorgverzekeringen dan krijgt u de behandelingen vaak wel gedeeltelijk (soms volledig) vergoed bij het insturen van onze rekening. Bij alle andere zorgverzekeraars worden de behandelingen wel volledig vergoed. Voor vragen kunt u altijd terecht bij één van onze behandelaars of kunt u het online contactformulier invullen.

Tarieven met ingang van 1 januari 2023

Dit zijn de tarieven die u per behandeling betaalt als u geen aanvullende verzekering hebt:

  • screening, intake en onderzoek € 40
  • reguliere zitting fysiotherapie € 40
  • niet nagekomen afspraak € 25 (niet afgezegd binnen 24 uur)

Eenmalige bijdrage buiten vergoeding

Om de klacht goed te kunnen beoordelen is soms echografisch onderzoek nodig. Als de diagnose is gesteld, kan de klacht behandeld worden met fysiotherapie, shockwave therapie en EPTE. Deze behandeltechnieken worden niet altijd vergoed door uw zorgverzekeraar en daarom vragen wij een kleine eenmalige vergoeding om de apparatuur te kunnen bekostigen en de kwaliteit hoog te houden.

Onderstaand tarief zijn een eenmalige extra bijdrage naast een reguliere zitting fysiotherapie:

  • Echografisch onderzoek € 69

Automatische declaratie

Behandelingen die binnen uw vergoeding vallen worden automatisch gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar.